MoniPoniRussi-säännöt 2015

* Kilpailuaika on 1.1.–31.12.2015.
* Kilpailu on avoin kaikille rekisteröidyille russ-poneille, joiden omistaja on russ-yhdistyksen jäsen.
* Pisteitä saa kaiken tason koulu-, este-, kenttä-, laukka-, western-, matka-, ravi-, tehtäväratsastus- ja valjakkoajokilpailuista sekä kaikentasoisista näyttelyistä, kantakirjauksesta ja tammat varsomisesta.
* Pisteitä voidaan myöntää myös osallistumisista tapahtumiin, joissa russ-poneille karttuu myönteistä julkisuutta (oman tallin tempaukset, talutusratsastukset, messut yms.).
* Yhden päivän aikana ponille lasketaan pisteet enintään kolmesta luokasta.
* MoniPoniRussi-kilpailun voittaa poni, joka kerää eniten pisteitä vuoden aikana.
* Jos vuoden lopulla useammalla eri ponilla on sama pistemäärä, sijoitetaan korkeammalle poni, joka on haalinut pisteitä useammasta eri paikasta.
* Parhaat palkitaan ja kaikki osallistujat saavat kunniakirjan. Palkinto kuuluu ponille.

* Pisteiden saamiseen oikeuttavat kilpailu-, näyttely- ym. tulokset lähetetään Katja Maunolle osoitteella katja.mauno(at)turku.fi tai Katja Mauno, Munstenpellonkatu 7A 3, 20740 Turku.
* 15.1.2016 mennessä tulleet tulokset huomioidaan pisteytyksiin.

HUOM! Pistelaskennan helpottamiseksi on toivottavaa, että mahdollisimman moni käyttäisi ilmoittautumiseen oheista lomaketta! Mikäli käytössäsi ei ole ohjelmaa (Excel), jolla saisit tiedoston avattua, voit ilmoittaa tulokset myös muuten listattuna. Sähköpostitse ilmoittautuessa Excel-tiedoston lisäksi kelpaavat suoraan viestikenttään kirjoitetut tiedot sekä .doc- ja .rtf-tiedostot.

Mainitse ilmoituksessasi seuraavat asiat:
* Ponin nimi ja rekisterinumero, omistajan nimi sekä yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).
* Kilpailun, näyttelyn tai tapahtuman aika ja paikka, järjestäjä sekä taso (harjoitus-, alue-, kansallinen, match show, rotunäyttely).
* Saavutettu tulos ja sijoitus (ilmoita myös luokkaan osallistuneiden määrä ja näyttelyissä ponin saama palkinto I/II/III).
* Ratsastaja, esittäjä tai ajaja.