Yhdistys julkaisee jäsenlehteä, jonka välityksellä saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, tietoa russponeista, monipuolista tietoa ponin hoitoon liittyvistä asioista, poniesittelyjä tai voit ilmoitella, jos sinulla on myytävää tai ostettavaa.

Kuvia?
Kaikenlaisia russikuvia tarvitaan lehteen, someen ja nettisivuille. Kuvien lähettäminen sujuu helpoimmin sähköpostin liitetiedostona. Paras tiedostomuoto on .jpg. Lähetä mieluiten suoraan kamerasta siirrettyjä, käsittelemättömiä kuvia. Mainitse aina kuvaajan nimi. Jos kuva ei ole itse ottamasi, kuvaajalta tulee ehdottomasti olla lupa kuvan julkaisemiseen. Kuvat lähetetään sähköpostilla osoitteeseen catarina.russi(at)gmail.com .

Mainos lehteen?
Jäsenlehdessä julkaistavien mainosten hinnat ovat
- Koko sivu (A5) 20e (jäsen) / 50e (ei jäsen)
- 1/2 sivua 15e (jäsen) / 30e (ei jäsen)

Juttuja?
Jäsenlehden toimitus ottaa mielellään vastaan kaikkea russeihin liittyvää materiaalia, jota voidaan lehdessä julkaista. Paras lähetysmuoto teksteille on .doc-tiedosto sähköpostin liitteenä. Tekstin voi kirjoittaa myös suoraan sähköpostiviestiin. Tekstinkäsittelyohjelmalla kirjoittaessasi käytä oletusasetuksia. Tekstiin liittyvät kuvat tulee lähettää erillisinä tiedostoina, ei tekstin sekaan lisättynä. Tekstit ym. lähetetään sähköpostilla osoitteeseen catarina.russi(at)gmail.com

Materiaalia voi lähettää myös tavallisena kirjepostina osoitteeseen Catarina Mauno, Paatsamakuja 1, 04480 Haarajoki. Jos lähetät piirroksia tms., huomaathan että piirtojäljen tulee olla tummaa näkyäkseen painettuna lehdessä. Jos haluat postittamasi jutut takaisin, liitä mukaan postimerkillä ja osoitteella varustettu palautuskuori. Lähetä materiaalisi vuoden 2018 vuosikoontia varten 20.11. mennessä!