Suomen Russponiyhdistys ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, jäsenyys ei edellytä ponin omistamista, ainoastaan iloista russ-mieltä!

Maksamalla jäsenmaksun vahvistat olevasi Suomen Russponiyhdistys ry:n jäsen! Liittymällä yhdistyksen jäseneksi saat alennusta yhdistyksen järjestämistä tapahtumista, sekä tuet yhdistyksen toimintaa - sen myötä Suomen Russponiyhdistys ry voi laajentaa ja monipuolistaa toimintaansa.

Vanha jäsen: Jäsenmaksut maksetaan yhdistyksen tilille FI9054100220261443 (Osuuspankki) mielellään 31.1.2018 mennessä.Maksun viestikenttään on merkittävä jäsenen nimi sekä postiosoite ja sähköpostiosoite, joihin jäsenpostia lähetetään. Juniorijäsenen maksuun lisäksi syntymävuosi. Mikäli haluat vaihtaa jäsenlajia, ota yhteys jäsensihteeriin. Myös osoitteenmuutokset tulee ilmoittaa. Mikäli unohdit maksaa jäsenmaksusi edellämainittuun päivämäärään mennessä seuraa uuden jäsenen ohjeita.

Huom! Verkkopankin viestikenttä ei välttämättä hyväksy @-merkin käyttöä maksun yhteydessä. Käytä @-merkin sijaan esimerkiksi yhdistelmää (at) !

Uusi jäsen: Lähetä jäsensihteerille tietosi (nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, syntymävuosi (juniorijäsen) sekä jäsenlaji (juniori, seniori, perhejäsen, kasvattajajäsen, kannatusjäsen) ja maksa jäsenmaksu yllä olevan ohjeen mukaisesti. Jäsenmaksun maksamalla vahvistat jäsenyytesi.

Lisätietoja Suomen Russponiyhdistys ry:stä ja jäseneksi liittymisestä saa lähettämällä sähköpostia yhdistykselle osoitteeseen esko.nummi@muurla.salonseutu.fi tai hakki.laine@gmail.com

Jäsenmaksut 2018
Juniori (alle 16v.) 20 €
Seniori 25 €
Perhejäsen 10 €
Kasvattajajäsen 50 €
Kannatusjäsen 50 €

- Seniorijäseniä ovat 16 vuotta täyttäneet ja juniorijäseniä kaikki alle 16-vuotiaat jäsenet.

- Perhejäseneksi voivat liittyä seniori-, juniori- tai kasvattajajäsenen kanssa samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Perhejäsen on oikeutettu yhdistyksen etuihin (esim. hinnanalennukset osallistumismaksuista), mutta ei saa omaa jäsenpostia.

- Kannatusjäseneksi voivat liittyä henkilöt ja oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa.

- Kasvattajajäseneksi voivat liittyä puhdasrotuisia, jalostusohjesäännön mukaisia russponeja kasvattavat henkilöt. Kasvatustyössä tulee olla jatkuvuutta, mutta varsoja ei tarvitse syntyä joka vuosi. Kasvattajajäsen saa nimensä ja yhteystietonsa jäsenlehdessä julkaistavaan kasvattajalistaan sekä lyhyen esittelyn yhdistyksen nettisivuille. Kasvattajajäsenen maksuun sisältyy myös mainostila jäsenjulkaisuissa. Kasvattajajäsenen tulee itse huolehtia materiaalin toimittamisesta yhdistykselle (materiaali lähetetään osoitteeseen russponi@gmail.com). Usein russponista haaveilevat selailevat ensimmäisenä rotuyhdistyksen kasvattajalistaa, joten kasvattajajäsenyys on edullinen mainos myös omille myyntiponeille!

TERVETULOA MUKAAN YHDISTYKSEN TOIMINTAAN!